אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני מאפים

137
צפיות

סמבוסק גבינה

המתכון של
סמבוסק  גבינה

את הבצק הכנתי עם חמאה הבצק יוצא רך ונעים לעיבוד וגם טעים

  • קטגוריהמאפים
  • כשרותכשר חלבי
  • דרגת קושיבינוני
  • כשרות: כשר חלבי
  • דרגת קושי: בינוני
מרכיבים
  • לבצק
  • בערך 1 ק"ג קמח
  • 200 גר' חמאה רכה
  • 1/2 2 כפות שמרים יבשים
  • כפית מלח
  • 2 כפות סוכר
  • בערך 3 כוסות מים פושרים
  • מילוי
  • 400 גר' גבינת גאודה מגורדת
  • קופסא גבינה לבנה 500 גר'
  • 2 ביצים
  • 6 כפות קמח מנופה
  • מלח
  • 400 גר' גבינת גאודה מגורדת
אופן ההכנה
  • 1

    אופן הכנת הבצק:.


  • 2

    בקערת מיקסר עם וו לישה שמים קמח ומלח ומערבבים היטב..


  • 3

    בכוס שמים חצי כוס מים פושרים מוסיפים שמרים יבשים עם מעט סוכר מערבבים ומניחים לתסיסה..


  • 4

    חותכים את החמאה לקוביות..


  • 5

    מוסיפים את השמרים שתססו לקמח מערבבים מוסיפים את קוביות החמאה ולשים מוסיפים את המים בהדרגה עד לקבלת בצק אחיד ורך..


  • 6

    לשים את הבצק בערך 10 דקות במיקסר..


  • 7

    מקמחים משטח עבודה שמים את הבצק ולשים מעט מניחים לתפיחה עד להגדלת הנפח..


  • 8

    אופן הכנת המילוי:.


  • 9

    בקערה שמים את הגבינות מוסיפים את הביצים, המלח והקמח המנופה מערבבים עד לקבלת עיסה אחידה..


  • 10

    אופן הכנת הסמבוסק: .


  • 11

    מחלקים את הבצק ל-3 חלקים. כל חלק מרדדים לעלה בעובי חצי ס"מ. קורצים עיגולים בכוס. מניחים על כל עיגול כף מהמלית, מקפלים ומהדקים היטב. .


  • 12

    מחממים תנור לחום בינוני 180 מעלות. מרפדים תבנית אפיה בנייר אפיה ועורכים בתבנית את הסמבוסק מורחים עליהם את הביצה הטרופה. מפזרים מעל שומשום ואופים בחום בינוני 25-30 דקות עד שמקבלים צבע זהוב..


1

אופן הכנת הבצק:.


2

בקערת מיקסר עם וו לישה שמים קמח ומלח ומערבבים היטב..


3

בכוס שמים חצי כוס מים פושרים מוסיפים שמרים יבשים עם מעט סוכר מערבבים ומניחים לתסיסה..


4

חותכים את החמאה לקוביות..


5

מוסיפים את השמרים שתססו לקמח מערבבים מוסיפים את קוביות החמאה ולשים מוסיפים את המים בהדרגה עד לקבלת בצק אחיד ורך..


6

לשים את הבצק בערך 10 דקות במיקסר..


7

מקמחים משטח עבודה שמים את הבצק ולשים מעט מניחים לתפיחה עד להגדלת הנפח..


8

אופן הכנת המילוי:.


9

בקערה שמים את הגבינות מוסיפים את הביצים, המלח והקמח המנופה מערבבים עד לקבלת עיסה אחידה..


10

אופן הכנת הסמבוסק: .


11

מחלקים את הבצק ל-3 חלקים. כל חלק מרדדים לעלה בעובי חצי ס"מ. קורצים עיגולים בכוס. מניחים על כל עיגול כף מהמלית, מקפלים ומהדקים היטב. .


12

מחממים תנור לחום בינוני 180 מעלות. מרפדים תבנית אפיה בנייר אפיה ועורכים בתבנית את הסמבוסק מורחים עליהם את הביצה הטרופה. מפזרים מעל שומשום ואופים בחום בינוני 25-30 דקות עד שמקבלים צבע זהוב..


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים