1) מכניסים למיקסר עם וו לישה את הקמח,שמרים , סוכר שמן ,מים ,ביצים ותמצית וניל מערבלים מעט ורק בסוף מכניסים את המלח עד לקבלת בצק רך ודביק וזה בסדר .
2
2)עם ידיים מקומחות מניחים את הבצק בקערה ומתפיחים לשעה עד שעה וחצי או עד שמכפיל את הנפח.
3
3)מחלקים את הבצק ארבע חלקים שווים ומרדדים על משטח למלבן 25 ס"מ .
4
4) מורחים שכבה אחידה של ממרח ומפזרים איגוזי לוז על כל הבצק ומגלגלים חותכים באמצע ועושים צמה על שניים ומניחים לתוך תבנית אנגליש קייק מרופד בנייר אפייה אפייה.
5
5)מכסים ומתפיחים שנית לעוד חצי שעה ⏱עד שעה .
6
.
7
6) מברישעם ביצה ואופים בתנור שחומם מראש ל 180 מעלות .
8
כ 25 דקות אבל כל אחד עם התנור שלו.
9
הכנת הסירופ .
10
שמים על הגז את המים והסוכר ומבשלים עד לקבלת סירופ מעט דביק ומברישים בנדיבות על הרולדות שיוצים מהתנור .
11
בהצלחה.
1
1) מכניסים למיקסר עם וו לישה את הקמח,שמרים , סוכר שמן ,מים ,ביצים ותמצית וניל מערבלים מעט ורק בסוף מכניסים את המלח עד לקבלת בצק רך ודביק וזה בסדר .
2
2)עם ידיים מקומחות מניחים את הבצק בקערה ומתפיחים לשעה עד שעה וחצי או עד שמכפיל את הנפח.
3
3)מחלקים את הבצק ארבע חלקים שווים ומרדדים על משטח למלבן 25 ס"מ .
4
4) מורחים שכבה אחידה של ממרח ומפזרים איגוזי לוז על כל הבצק ומגלגלים חותכים באמצע ועושים צמה על שניים ומניחים לתוך תבנית אנגליש קייק מרופד בנייר אפייה אפייה.
5
5)מכסים ומתפיחים שנית לעוד חצי שעה ⏱עד שעה .
6
.
7
6) מברישעם ביצה ואופים בתנור שחומם מראש ל 180 מעלות .
8
כ 25 דקות אבל כל אחד עם התנור שלו.
9
הכנת הסירופ .
10
שמים על הגז את המים והסוכר ומבשלים עד לקבלת סירופ מעט דביק ומברישים בנדיבות על הרולדות שיוצים מהתנור .