אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני מאפים

514
צפיות

בורקס טורקי במילוי גבינות ותרד

המתכון של
 בורקס טורקי במילוי גבינות ותרד

בורקס טורקי מעלי פילו אמאלההההה נדירררררר סיון מלול

  • קטגוריהמאפים
  • כשרותכשר חלבי
  • דרגת קושיקל מאוד
  • כשרות: כשר חלבי
  • דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
  • חב' עלי פילו מופשרים
  • גבינת חמד 26%
  • 2 שמנת חמוצה 27%
  • 2 כוסות פתיתי גבינה צהובה
  • 2 ביצים טרופות
  • 2 כפות קמח
  • חב' עלי תרד
  • ספריי חמאה
אופן ההכנה
  • 1

    בקערה נשים את כל החומרים .


  • 2

    הללו ונערבב לאיחוד.


  • 3

    גבינת חמד 26% מגורדת .


  • 4

    2 שמנת חמוצה 27% .


  • 5

    2 כוסות פתיתי גבינה צהובה .


  • 6

    2 ביצים טרופות .


  • 7

    2 כפות קמח .


  • 8

    חב' עלי תרד חתוכים גס.


  • 9

    נוסיף מלח ופלפל גרוב לפי טעמכם.❤️סיון מלול❤️.


  • 10

    ניקח את העלים המופשרים נרסס עלה 1 בספריי חמאה נניח לאורך הקצה של העלה מתערובת הגבינות נקפל את שניי צידיי העלה למרכז ונגלגל לרול .


  • 11

    נבריש בביצ טרופה עם מעט חמאה נפזר שומשום וקצח ונאפה עד להשחמה יפה.


1

בקערה נשים את כל החומרים .


2

הללו ונערבב לאיחוד.


3

גבינת חמד 26% מגורדת .


4

2 שמנת חמוצה 27% .


5

2 כוסות פתיתי גבינה צהובה .


6

2 ביצים טרופות .


7

2 כפות קמח .


8

חב' עלי תרד חתוכים גס.


9

נוסיף מלח ופלפל גרוב לפי טעמכם.❤️סיון מלול❤️.


10

ניקח את העלים המופשרים נרסס עלה 1 בספריי חמאה נניח לאורך הקצה של העלה מתערובת הגבינות נקפל את שניי צידיי העלה למרכז ונגלגל לרול .


11

נבריש בביצ טרופה עם מעט חמאה נפזר שומשום וקצח ונאפה עד להשחמה יפה.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים