5 כוסות מים פושרים אולי קצת יותר הבצק צריך להיות רך ונעים למגע אך לא דביק
אופן ההכנה
0
מנפים את הקמח ובקערה גדולה מכניסים את כל המרכיבים לשים לישה טובה בין 12 ל15 דק מתפיחים כשעה וחצי תלוי גם בטמפרטורת החדר לאחר ההתפחה מי שרגיל בהפרשת חלה הרי זה מבורך לכמות של 2 קילו מחלקים את הבצק לכדורים בערך כ-32 33 כדורים ומתפיחים שוב כחצי שעה .
1
לאחר חצי שעה לוקחים כדור בצק מורידים אוויר מרדדים ומגלגלים לנקניק כך עושים לכולם ויוצרים צורה שרוצים מורחים ביצה ושומשום מחממים תנור 200 מעלות כ25 דק או עד שהלחמניות מקבלות גוון שחום ויפה מוציאים מצננים ובתאבון.
0
מנפים את הקמח ובקערה גדולה מכניסים את כל המרכיבים לשים לישה טובה בין 12 ל15 דק מתפיחים כשעה וחצי תלוי גם בטמפרטורת החדר לאחר ההתפחה מי שרגיל בהפרשת חלה הרי זה מבורך לכמות של 2 קילו מחלקים את הבצק לכדורים בערך כ-32 33 כדורים ומתפיחים שוב כחצי שעה .
1
לאחר חצי שעה לוקחים כדור בצק מורידים אוויר מרדדים ומגלגלים לנקניק כך עושים לכולם ויוצרים צורה שרוצים מורחים ביצה ושומשום מחממים תנור 200 מעלות כ25 דק או עד שהלחמניות מקבלות גוון שחום ויפה מוציאים מצננים ובתאבון.