הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהמתכון סופר קליל וטעים בצק נוח לעבודה וקל להכנה והתוצאה בהחלט מושלמת
במיקסר עם וו לישה נשים את הקמח.
לאחר מכן בקערה נפרדת מוספים את השמרים המים והסוכר ונותנים לשמרים מנוחה של 2-3 דק' עד לקבלת קצף.
לאחר מכן להוסיף את תערובת השמרים המים והסוכר ושמרים לתוך הקמח ונתחיל בערבוב קל .
לאחר הערבוב מוסיפים את המלח וממשיכים לערבב.
לאחא מכן מוסיפים את השמן לאט ולשים 10-7 דק' עד שהשמן נטמע לגמרי בבצק (בהתחלה הבצק יראה מפורר ולא אחיד אבל אל דאגה לאחר הלישה הארוכה שהבצק מקבל הוא הופך לאחיד ונוח לעבודה).
לאחר שהבצק מוכן נותנים לו התפחה של שעה לפחות.
לאחר מכן מחלקים ועושים צורות ומתפיחים שוב ל- חצי שעה 40 דק' בערך.
לאחר שהחלות/הלחמניות עברו התפחה שניה מברישים בביצה ומפזרים שומשום ומכניסים לתנור שחומם מראש ל180° .
בתיאבון!❤.