ספר מתכוני מאפים
- קטגוריהמאפים
- כשרותכשר בשרי
- דרגת קושיבינוני
- כשרות: כשר בשרי
- דרגת קושי: בינוני
מרכיבים
-
פרגית/ חזה עוף בצל סילאן דף מלח פלפל בצק פילו פירורי לחם ביצה טרופה
אופן ההכנה
-
0
מטגנים 3 בצלים גדולים עד להזהבה.
-
1
לאחר ההזהבה מכנעסים את הפרגיות/ חזה עוף לסיר מחכים שטיפה יתבשל מוסיפים מלח קצת כמון דבש ומלא סילאן ונותנים לרוטב לצטמצם .
-
2
לוקחים בצק פילו מברישים בביצה מעט פירורים לחם עוד דף של פילו אותו הדבר שמים מהבלילה אחרי שהתקררה מגלגלים מברישים בביצה עד להשחמה .
-
3
הכי חשוף שתמיד הפילו יהיה מכוסה במגבת.
-
4
בתאבון❤.
0
מטגנים 3 בצלים גדולים עד להזהבה.
1
לאחר ההזהבה מכנעסים את הפרגיות/ חזה עוף לסיר מחכים שטיפה יתבשל מוסיפים מלח קצת כמון דבש ומלא סילאן ונותנים לרוטב לצטמצם .
2
לוקחים בצק פילו מברישים בביצה מעט פירורים לחם עוד דף של פילו אותו הדבר שמים מהבלילה אחרי שהתקררה מגלגלים מברישים בביצה עד להשחמה .
3
הכי חשוף שתמיד הפילו יהיה מכוסה במגבת.
4
בתאבון❤.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים