הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהכזה שתכין/ני בכלום זמן ...ככה שמפתיעים אותך...חמש דק אצלך😉
בקערה הכניסי חבילת שמיר טרי קצוצה דק.
לאחר מכן שום כתוש.
מלח ושמן זית ולערבב.
רצוי שמן זית בכמות נדיבה.
למרוח את פרוסות הבאגט טוב טוב בשלב זה ניתן לפזר שומשום או קצאח.
להכניס לתנור שחומם מראש על 180 ולייבש שימו לב לא לשרוף שלט יהיה מר .
להגיש עם גבינות שונות.
בולגרית מטובלת שמן זית וזעתר הולך מהמם.
בתאבון ובהצלחה.