אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני מאפים

335
צפיות

בצק שמרים במילויים שונים

המתכון של
בצק שמרים במילויים שונים

שושני שמרים

  • קטגוריהמאפים
  • כשרותכשר חלבי
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר חלבי
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • קילו קמח
  • כף מלח
  • רבע כוס סוכר
  • 2 כפות שמרים
  • רבע כוס שמן
  • 3 כוסות מים חמימים
  • מילוי: טונה
  • רסק לפיצה
  • זיתים חרוזית
  • או לחילופין
  • מילוי גבינות:לערבב יחד מוצרלה מגורדת וקשקבל מגורד
אופן ההכנה
  • 0

    להכין את הבצק.


  • 1

    להתפיח שעה.


  • 2

    ללוש שוב.


  • 3

    לחלק את הבצק ל 4 חלקים.


  • 4

    לרדד כל חלק כמה שאפשר.


  • 5

    לימרוח מילוי לגלגל.


  • 6

    לחתוך כל נחש לפרוסות.


  • 7

    להעמיד את הבצק עים הגילגול כלפי מעלה.


  • 8

    לפזר שומשום.


  • 9

    לאפות על 180.


0

להכין את הבצק.


1

להתפיח שעה.


2

ללוש שוב.


3

לחלק את הבצק ל 4 חלקים.


4

לרדד כל חלק כמה שאפשר.


5

לימרוח מילוי לגלגל.


6

לחתוך כל נחש לפרוסות.


7

להעמיד את הבצק עים הגילגול כלפי מעלה.


8

לפזר שומשום.


9

לאפות על 180.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים