ספר מתכוני מאפים
- קטגוריהמאפים
- כשרותכשר חלבי
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר חלבי
- דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
מדוד בכוס חד פעמי חם קרטון
-
2.5 כוסות קמח תופח או רגיל
-
-
-
-
-
-
אופן ההכנה
-
1
רצוי להכין את הבלילה במיקסר ידני או חשמלי למניעת גושים או מטרפה ידנית .
-
2
נערבל את כל החומרים עד לקבלת מרקם קרמי לא דליל מידי ולא סמיך מידי !! .
-
3
למי שיוצא סמיך ניתן לדלל עם מעט חלב ...למי שיוצא דליל מידי ניתן להסמיך עם מעט קמח .
-
4
יש לערבל עד שלא רואים גושים !! .
-
5
לחמם מחבת קטנה גודל 20 נון סטיק .
-
6
להבה נמוכה ! למזוג עם מצקת מהבלילה עד שרואים בועות הופכים לצד שני לדקה ומוציאים .
-
7
רעיונות להגשה :.
-
8
לפדר אבקת סוכר ...סירופ שוקולד ...ריבת חלב..מייפל .
-
9
או להכין מלית גבינה מתוקה .
-
10
250 גרם גבינת ריקוטה או גבינת שמנת ..כפית תמצית וניל ...חצי כוס אבקת סוכר ...צימוקים מי שרוצה לערבב היטב ולמלא את הבלינצס .
-
11
יצאו לי 20 יחידות נטרפו !! .
-
12
להמרה לפרווה את החלב להמיר למים ! .
1
רצוי להכין את הבלילה במיקסר ידני או חשמלי למניעת גושים או מטרפה ידנית .
2
נערבל את כל החומרים עד לקבלת מרקם קרמי לא דליל מידי ולא סמיך מידי !! .
3
למי שיוצא סמיך ניתן לדלל עם מעט חלב ...למי שיוצא דליל מידי ניתן להסמיך עם מעט קמח .
4
יש לערבל עד שלא רואים גושים !! .
5
לחמם מחבת קטנה גודל 20 נון סטיק .
6
להבה נמוכה ! למזוג עם מצקת מהבלילה עד שרואים בועות הופכים לצד שני לדקה ומוציאים .
7
רעיונות להגשה :.
8
לפדר אבקת סוכר ...סירופ שוקולד ...ריבת חלב..מייפל .
9
או להכין מלית גבינה מתוקה .
10
250 גרם גבינת ריקוטה או גבינת שמנת ..כפית תמצית וניל ...חצי כוס אבקת סוכר ...צימוקים מי שרוצה לערבב היטב ולמלא את הבלינצס .
11
יצאו לי 20 יחידות נטרפו !! .
12
להמרה לפרווה את החלב להמיר למים ! .
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים