ספר מתכוני מאפים
- קטגוריהמאפים
- כשרותכשר חלבי
- דרגת קושיקל מאוד
- כשרות: כשר חלבי
- דרגת קושי: קל מאוד
אופן ההכנה
-
1
להפשיר את הבצק לפי ההוראות .
-
2
לפתוח לרדד מעט .
-
3
לקרוץ עיגול בגודל צלחת מנה שניה להכין 2 עיגולים כאלה .
-
4
להניח קערית קטנה במרכז לסימון עוגול .
-
5
לערבב בקערה את הגבינות הקמח השום והתבלינים .
-
6
להניח מסביב לעיגול ובמרכז בעיגול הקן שסימנו ראו תמונה.
-
7
להניח את העיגול השני שקרצנו.
-
8
להניח במרכז שוב את הקערית לסימון עיגול מרכזי .
-
9
לסגור בקצוות .
-
10
לחתוך בסכין חדה .
-
11
כל חלק חתול לסובב מעט שהגבינה תהיה כלפי מעלה .
-
12
למרוח ביצה .
-
13
לפזר שומשום .
-
14
לאפות בחום בינוני עד להשחמה יפה .
1
להפשיר את הבצק לפי ההוראות .
2
לפתוח לרדד מעט .
3
לקרוץ עיגול בגודל צלחת מנה שניה להכין 2 עיגולים כאלה .
4
להניח קערית קטנה במרכז לסימון עוגול .
5
לערבב בקערה את הגבינות הקמח השום והתבלינים .
6
להניח מסביב לעיגול ובמרכז בעיגול הקן שסימנו ראו תמונה.
7
להניח את העיגול השני שקרצנו.
8
להניח במרכז שוב את הקערית לסימון עיגול מרכזי .
9
לסגור בקצוות .
10
לחתוך בסכין חדה .
11
כל חלק חתול לסובב מעט שהגבינה תהיה כלפי מעלה .
12
למרוח ביצה .
13
לפזר שומשום .
14
לאפות בחום בינוני עד להשחמה יפה .
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים