2 כפות רוטב סצ'ואן ( של חברת קנור) למי שאין אפשר טראיקי או רוטב ברבקיו
רבע כפית אגוז מוסקט
מלח ופלפל שחור גרוס
אופן ההכנה
1
להכנת מלית הפירה.
2
לאחר שמעכנו את התפו"א להוסיף את התבלינים ..כורכום..מלח..פלפל שחור וכוסברה יבשה לערבב היטב..
3
להכנת הפטריות.
4
לטגן את הבצל עד להזהבה,להוסיף את הרוטב סצ'ואן לערבב לפתיחת הרוטב,להוסיף את הפטריות ושאר התבלינים,להקפיץ עד לצמצום נוזלי ם.
5
להכין כוס עם 2 כפיות קמח לבן,מעט מים ולערבב ליצירת דבק! .
6
להניח מחית תפו"א בחלק התחתון של הטורטיה ( ראו בתמונה) למרוח את הדבק קמח מסביב לכל הטורטיה לקפל ..ולהכניס לטוסטר עד להזהבה ! לא ללחוץ על הטוסטר אחרת המלית תצא ❤.
1
להכנת מלית הפירה.
2
לאחר שמעכנו את התפו"א להוסיף את התבלינים ..כורכום..מלח..פלפל שחור וכוסברה יבשה לערבב היטב..
3
להכנת הפטריות.
4
לטגן את הבצל עד להזהבה,להוסיף את הרוטב סצ'ואן לערבב לפתיחת הרוטב,להוסיף את הפטריות ושאר התבלינים,להקפיץ עד לצמצום נוזלי ם.
5
להכין כוס עם 2 כפיות קמח לבן,מעט מים ולערבב ליצירת דבק! .
6
להניח מחית תפו"א בחלק התחתון של הטורטיה ( ראו בתמונה) למרוח את הדבק קמח מסביב לכל הטורטיה לקפל ..ולהכניס לטוסטר עד להזהבה ! לא ללחוץ על הטוסטר אחרת המלית תצא ❤.