ספר מתכוני מאפים
- קטגוריהמאפים
- כשרותכשר חלבי
- דרגת קושיקל מאוד
- כשרות: כשר חלבי
- דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
-
-
-
6 כפות קמח רגיל + 1 שקית אבקת אפייה
-
-
200 גר' גבינה צהובה / פרמז'ן / מוצרלה מגורדת
-
-
3 קוביות עשבי תיבול לבישול איטלקי של דורות או לקצוץ עשבי תיבול שאתם אוהבים
-
-
-
-
אופן ההכנה
-
1
לחמם תנור ל- 180 מעלות.
-
2
להמיס בסיר חמאה וחלב עד רתיחה קלה..
-
3
להוריד מהאש ולהוסיף קמח ואבקת אפייה ולערבב היטב דקה לקבלת רביכה אחידה..
-
4
להוסיף גבינות, עשבי תיבול וזיתים לתערובת החמה ולערבב היטב..
-
5
להוסיף מלח, פלפל וביצים ולערבב היטב..
-
6
להוסיף את הקוטג' ולהמשיך לערבב..
-
7
לשמן שקעים של תבנית מאפינס..
-
8
למלא את השקעים של תבניות המאפיס המשומנות עם כף עד שני שליש מגובה השקע..
-
9
לפזר שומשום ולאפות 30 דק' או עד שמזהיב..
-
10
לטרוף ♥.
1
לחמם תנור ל- 180 מעלות.
2
להמיס בסיר חמאה וחלב עד רתיחה קלה..
3
להוריד מהאש ולהוסיף קמח ואבקת אפייה ולערבב היטב דקה לקבלת רביכה אחידה..
4
להוסיף גבינות, עשבי תיבול וזיתים לתערובת החמה ולערבב היטב..
5
להוסיף מלח, פלפל וביצים ולערבב היטב..
6
להוסיף את הקוטג' ולהמשיך לערבב..
7
לשמן שקעים של תבנית מאפינס..
8
למלא את השקעים של תבניות המאפיס המשומנות עם כף עד שני שליש מגובה השקע..
9
לפזר שומשום ולאפות 30 דק' או עד שמזהיב..
10
לטרוף ♥.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים