אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני מאפים

6,367
צפיות

מאפינס גבינות, עשבי תיבול וזיתים

המתכון של
מאפינס גבינות, עשבי תיבול וזיתים

טעים בטירוף וקלי קלות להכנה

  • קטגוריהמאפים
  • כשרותכשר חלבי
  • דרגת קושיקל מאוד
  • כשרות: כשר חלבי
  • דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
  • 50 גר' חמאה
  • 1.5 כוס חלב
  • 6 כפות קמח רגיל + 1 שקית אבקת אפייה
  • חצי כוס זיתים קצוצים
  • 200 גר' גבינה צהובה / פרמז'ן / מוצרלה מגורדת
  • 100 גר' בולגרית או פטינה
  • 3 קוביות עשבי תיבול לבישול איטלקי של דורות או לקצוץ עשבי תיבול שאתם אוהבים
  • 3 ביצים טרופות
  • 1 קוטג'
  • מלח ופלפל
  • שומשום לקישוט
אופן ההכנה
  • 1

    לחמם תנור ל- 180 מעלות.


  • 2

    להמיס בסיר חמאה וחלב עד רתיחה קלה..


  • 3

    להוריד מהאש ולהוסיף קמח ואבקת אפייה ולערבב היטב דקה לקבלת רביכה אחידה..


  • 4

    להוסיף גבינות, עשבי תיבול וזיתים לתערובת החמה ולערבב היטב..


  • 5

    להוסיף מלח, פלפל וביצים ולערבב היטב..


  • 6

    להוסיף את הקוטג' ולהמשיך לערבב..


  • 7

    לשמן שקעים של תבנית מאפינס..


  • 8

    למלא את השקעים של תבניות המאפיס המשומנות עם כף עד שני שליש מגובה השקע..


  • 9

    לפזר שומשום ולאפות 30 דק' או עד שמזהיב..


  • 10

    לטרוף ♥.


1

לחמם תנור ל- 180 מעלות.


2

להמיס בסיר חמאה וחלב עד רתיחה קלה..


3

להוריד מהאש ולהוסיף קמח ואבקת אפייה ולערבב היטב דקה לקבלת רביכה אחידה..


4

להוסיף גבינות, עשבי תיבול וזיתים לתערובת החמה ולערבב היטב..


5

להוסיף מלח, פלפל וביצים ולערבב היטב..


6

להוסיף את הקוטג' ולהמשיך לערבב..


7

לשמן שקעים של תבנית מאפינס..


8

למלא את השקעים של תבניות המאפיס המשומנות עם כף עד שני שליש מגובה השקע..


9

לפזר שומשום ולאפות 30 דק' או עד שמזהיב..


10

לטרוף ♥.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים