ספר מתכוני מאפים
- קטגוריהמאפים
- כשרותכשר חלבי
- דרגת קושיקל מאוד
- כשרות: כשר חלבי
- דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
-
-
-
-
-
-
(אפשרי להוסיף פטריות מטוגנות עם בצל)
-
אופן ההכנה
-
1
לפתוח עלה פילו ולשמן בחמאה או תרסיסשמן. להניח עלה נוסף לחתוך למרובעים בינוניים ולהכניס לתבנית שקעים משומנת/סיליקון.
-
2
למלא (לא עד הסוף) בגבינות ובעלי תרד/מנגולד חלוטים..
-
3
אפשרי גם לטגן אותם עם מעט בצל למי שאוהב..
-
4
למרוח בביצה . ולאפות בתנור שחומם מראש 170-180 מע עד שמזהיב. תהנו הילה💕.
1
לפתוח עלה פילו ולשמן בחמאה או תרסיסשמן. להניח עלה נוסף לחתוך למרובעים בינוניים ולהכניס לתבנית שקעים משומנת/סיליקון.
2
למלא (לא עד הסוף) בגבינות ובעלי תרד/מנגולד חלוטים..
3
אפשרי גם לטגן אותם עם מעט בצל למי שאוהב..
4
למרוח בביצה . ולאפות בתנור שחומם מראש 170-180 מע עד שמזהיב. תהנו הילה💕.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים