אופן הכנה : לערבב את כל החומרים למעט השמן ללוש טוב ולהוסיף את השמן בסוף וללוש היטב להתפיח פעם אחת ואז ללוש שוב ולהתפיח פעם נוספת הבצק יוצא קל ואוורירי ליצור לביבות ולטגן בשמן עמוק רותח.
7
להכין סירופ: 2 כוסות סוכר+כוס מים+מיץ מחצי לימון להרתיח על האש עד שהנוזל נעשה דביק .
8
לטבול את הספינז' בסירופ ממש מעדן.
1
מצרכים 1 ק"ג קמח .
2
50 גרם שמרים (או 2 כפות שמרים יבשים) .
3
חצי כף מלח, 3 כפות סוכר .
4
3 וחצי כוסות מים פושרים.
5
שליש כוס שמן.
6
אופן הכנה : לערבב את כל החומרים למעט השמן ללוש טוב ולהוסיף את השמן בסוף וללוש היטב להתפיח פעם אחת ואז ללוש שוב ולהתפיח פעם נוספת הבצק יוצא קל ואוורירי ליצור לביבות ולטגן בשמן עמוק רותח.
7
להכין סירופ: 2 כוסות סוכר+כוס מים+מיץ מחצי לימון להרתיח על האש עד שהנוזל נעשה דביק .