אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון
בחסות:#

מתכונים לחג מהמטבח של הום סנטר

2,920
צפיות

כנפי עוף במרינדה עם דבש צלויים וטעימים

המתכון של
כנפי עוף במרינדה עם דבש צלויים וטעימים

כנפי עוף מפנקים וצלויים במחבת ללא שימון, מתכון כייפי ובריא המתאים לחג ולמתי שמתחשק

  • קטגוריהעוף
  • כשרותכשר בשרי
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר בשרי
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • אביזרים
  • מחבת 28 ס"מ - השתמשתי במחבת פודאפיל מסדרת ה-edge
  • קערה, נייליון נצמד
  • מלקחיים, מזלג וסכין
  • למרינדה
  • 1 כפית ראס אל חנות
  • 1 כפית תבלין גריל לעוף
  • 1 כף שמן
  • 1/2 כף דבש איכותי או סילאן (מה שאוהבים)
  • 1/2 כפית מלח
  • 1/2 כפית פפריקה מתוקה
  • מרכיבים
  • 1 ק"ג כנפי עוף טריים
אופן ההכנה
  • 1

    מכינים את המרינדה: בקערה מכניסים את כל חומרי המרינדה, מערבבים טוב טוב לאחידות המרכיבים..


  • 2

    מכניסים לקערת המרינדה את כנפיי העוף, ומערבבים עם הידיים בעדינות. שכל כנפי העוף יתערבבו טוב עם המרינדה..


  • 3

    עוטפים את הקערה עם הנייליון נצמד מכניסים למקרר למנוחה של כ-1-1.5 שעות..


  • 4

    מחממים על אש בינונית מחבת. בזהירות מניחים את כנפי העוף במחבת מסודר..


  • 5

    בעזרת מלקחיים מסובבים את הכנפיים על הצדדים לצלייה אחידה..


  • 6

    לקראת סוף הצלייה חורצים בעזרת מזלג שיחזיק את הכנפיים ועם סכין חדה חורצים בבשר הכנפיים חריצים לאורך על מנת שהצלייה תחלחל יותר לבשר..


  • 7

    מוציאים מהמחבת לצלחת לצינון קל ומגישים..


  • 8

    חשוב שתקראו: אודות לאיכות המחבת והציפוי שלה, הכנפיים בושלו (בצלייה) ללא הוספת שמן על המחבת ולא נדבקו..


  • 9

    אם אתם משתמשים במחבת פשוטה יותר, אז יש לשמן את המחבת עם כף שמן ולהבריש או לרסס עם תרסיס שמן..


1

מכינים את המרינדה: בקערה מכניסים את כל חומרי המרינדה, מערבבים טוב טוב לאחידות המרכיבים..


2

מכניסים לקערת המרינדה את כנפיי העוף, ומערבבים עם הידיים בעדינות. שכל כנפי העוף יתערבבו טוב עם המרינדה..


3

עוטפים את הקערה עם הנייליון נצמד מכניסים למקרר למנוחה של כ-1-1.5 שעות..


4

מחממים על אש בינונית מחבת. בזהירות מניחים את כנפי העוף במחבת מסודר..


5

בעזרת מלקחיים מסובבים את הכנפיים על הצדדים לצלייה אחידה..


6

לקראת סוף הצלייה חורצים בעזרת מזלג שיחזיק את הכנפיים ועם סכין חדה חורצים בבשר הכנפיים חריצים לאורך על מנת שהצלייה תחלחל יותר לבשר..


7

מוציאים מהמחבת לצלחת לצינון קל ומגישים..


8

חשוב שתקראו: אודות לאיכות המחבת והציפוי שלה, הכנפיים בושלו (בצלייה) ללא הוספת שמן על המחבת ולא נדבקו..


9

אם אתם משתמשים במחבת פשוטה יותר, אז יש לשמן את המחבת עם כף שמן ולהבריש או לרסס עם תרסיס שמן..


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים