אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון
בחסות:#

מתכונים לחג מהמטבח של הום סנטר

1,512
צפיות

עוגת פינה קולדה

המתכון של
עוגת פינה קולדה

ללא גלוטן - ללא מוצרי חלב - ללא סוכר קנים

  • קטגוריהעוגות
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר פרווה
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • בסיס-
  • 1 כוס פיסטוקים (ללא הקליפה וללא מלח)
  • 1/2 כוס קמח קוקוס (פתיתי קוקוס שאתן מכירות)
  • 1/2 כוס תמרים (עדיפות גבוהה למג'הול)
  • מילוי-
  • 2 כוסות קשיו טבעי - שטוף ומושרה במים לפחות שעתיים
  • 3/4 כוס מיץ אננס # ללא סוכר #
  • 3/4 כוס קרם קוקוס
  • 1/2 כוס סירופ לתת אורז אורגני - יש לשים לב שיש כאלה שמכילים גלוטן
  • (ניתן להחליף בסירופ אגבה אך לשים קצת פחות כי הוא יותר מתוק)
  • 1/2 כוס קמח קוקוס
  • 1/2 כוס שמן קוקוס
  • לקישוט למעלה-
  • חתיכות אננס טרי ופתיתי קוקוס מיובשים
אופן ההכנה
  • 1

    מכינים את התחתית -.


  • 2

    1. שמים את הפיסטוקים בתוך מעבד מזון או בלנדר ומפעילים אותו עד שמתקבלת תערובת "קמחית" .


  • 3

    2. הוסיפו לתערובת את הקוקוס והתמרים וערבבו פעם נוספת לקבלת תערובת "בצקית".


  • 4

    3. מעולה! תחלקי את התערובת לשני חצאים. פזרי חצי אחד בתוך תבנית סיליקון עגולה ולחצי היטב להצמדת "הבצק" לתחתית בצורה אחידה (את החצי השני נשמור לאמצע העוגה).


  • 5

    4. שימי במקפיא את מה שיצרת..


  • 6

    .


  • 7

    מכינים את המילוי -.


  • 8

    1. שמים את הקשיו בתוך מעבד מזון או בלנדר ומפעילים אותו עד שמתקבלת תערובת "קמחית" .


  • 9

    2. הוסיפי את כל שאר המצרכים (של המילוי) וערבבי שוב עד שמתקבלת תערובת קרמית. יאמי!.


  • 10

    3. תטעמי! הוסיפי עוד לתת סירופ אם את אוהבת את זה מתוק יותר...


  • 11

    4. שפכי חצי מהמילוי על הבסיס ומרחי אותו בצורה אחידה..


  • 12

    5. הקפיאי ל-15 דק'.


  • 13

    6. פזרי את יתרת "הבצק" מלמעלה בצורה אחידה ולאחר מכן שפכי את יתרת המילוי..


  • 14

    7. שימי את העוגה במקפיא לפחות 5 שעות !.


  • 15

    8. הסירי את תבנית הסיליקיון וקשטי את העוגה עם האננס והקוקוס...


  • 16

    9. תהנו מדהימות..!.


1

מכינים את התחתית -.


2

1. שמים את הפיסטוקים בתוך מעבד מזון או בלנדר ומפעילים אותו עד שמתקבלת תערובת "קמחית" .


3

2. הוסיפו לתערובת את הקוקוס והתמרים וערבבו פעם נוספת לקבלת תערובת "בצקית".


4

3. מעולה! תחלקי את התערובת לשני חצאים. פזרי חצי אחד בתוך תבנית סיליקון עגולה ולחצי היטב להצמדת "הבצק" לתחתית בצורה אחידה (את החצי השני נשמור לאמצע העוגה).


5

4. שימי במקפיא את מה שיצרת..


6

.


7

מכינים את המילוי -.


8

1. שמים את הקשיו בתוך מעבד מזון או בלנדר ומפעילים אותו עד שמתקבלת תערובת "קמחית" .


9

2. הוסיפי את כל שאר המצרכים (של המילוי) וערבבי שוב עד שמתקבלת תערובת קרמית. יאמי!.


10

3. תטעמי! הוסיפי עוד לתת סירופ אם את אוהבת את זה מתוק יותר...


11

4. שפכי חצי מהמילוי על הבסיס ומרחי אותו בצורה אחידה..


12

5. הקפיאי ל-15 דק'.


13

6. פזרי את יתרת "הבצק" מלמעלה בצורה אחידה ולאחר מכן שפכי את יתרת המילוי..


14

7. שימי את העוגה במקפיא לפחות 5 שעות !.


15

8. הסירי את תבנית הסיליקיון וקשטי את העוגה עם האננס והקוקוס...


16

9. תהנו מדהימות..!.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים