הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהבקערה א' מקציפים את הביצים, הסוכר, החלב, השמן והסוכר הוניל.
בקערה ב' מערבבים לתערובת אחידה את הקמח, האיסטנט פודינג שוקולד, אבקת האפייה, 4 כפות שוקולית, כפית נס קפה וכף קקאו.
מוסיפים את קערת הנוזלים (קערה א') לקערת היבשים (קערה ב'), מערבבים ושופכים לתבנית 26 משומנת ואופים למשך 45-50 דקות.
מכינים את הציפוי: ממיסים את חומרי הציפוי על הגז ושופכים על העוגה בעודנה חמה.