אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר עוגות שוקולד

  • קטגוריהעוגות
  • כשרותכשר חלבי
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר חלבי
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • לעוגה (קערה א')
  • 1 סוכר וניל
  • כוס סוכר
  • כוס חלב
  • 3/4 כוס שמן
  • 4 ביצים
  • לעוגה (קערה ב')
  • 1 כף קקאו
  • כוס קמח תופח
  • 1 אינסטנט פודינג שוקולד
  • 1 אבקת אפייה
  • 4 כפות שוקולית
  • 1 כפית נס קפה
  • לציפוי
  • 1 שמנת מתוקה
  • 1 שוקולד מריר
  • 3 כפות ממרח נוטלה
אופן ההכנה
  • 1

    בקערה א' מקציפים את הביצים, הסוכר, החלב, השמן והסוכר הוניל.


  • 2

    בקערה ב' מערבבים לתערובת אחידה את הקמח, האיסטנט פודינג שוקולד, אבקת האפייה, 4 כפות שוקולית, כפית נס קפה וכף קקאו.


  • 3

    מוסיפים את קערת הנוזלים (קערה א') לקערת היבשים (קערה ב'), מערבבים ושופכים לתבנית 26 משומנת ואופים למשך 45-50 דקות.


  • 4

    מכינים את הציפוי: ממיסים את חומרי הציפוי על הגז ושופכים על העוגה בעודנה חמה.


1

בקערה א' מקציפים את הביצים, הסוכר, החלב, השמן והסוכר הוניל.


2

בקערה ב' מערבבים לתערובת אחידה את הקמח, האיסטנט פודינג שוקולד, אבקת האפייה, 4 כפות שוקולית, כפית נס קפה וכף קקאו.


3

מוסיפים את קערת הנוזלים (קערה א') לקערת היבשים (קערה ב'), מערבבים ושופכים לתבנית 26 משומנת ואופים למשך 45-50 דקות.


4

מכינים את הציפוי: ממיסים את חומרי הציפוי על הגז ושופכים על העוגה בעודנה חמה.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים