קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל
בקערה א' מקציפים את הביצים, הסוכר, החלב, השמן והסוכר הוניל
בקערה ב' מערבבים לתערובת אחידה את הקמח, האיסטנט פודינג שוקולד, אבקת האפייה, 4 כפות שוקולית, כפית נס קפה וכף קקאו
מוסיפים את קערת הנוזלים (קערה א') לקערת היבשים (קערה ב'), מערבבים ושופכים לתבנית 26 משומנת ואופים למשך 45-50 דקות
מכינים את הציפוי: ממיסים את חומרי הציפוי על הגז ושופכים על העוגה בעודנה חמה