לןגן

עוגת שוקולד

מאת: ירדנה ג'אנח, פורסם: 16/06/2016 | 12:53
עוגת שוקולד

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

לעוגה (קערה א')

לעוגה (קערה ב')

לציפוי

אופן הכנה

  1. בקערה א' מקציפים את הביצים, הסוכר, החלב, השמן והסוכר הוניל

  2. בקערה ב' מערבבים לתערובת אחידה את הקמח, האיסטנט פודינג שוקולד, אבקת האפייה, 4 כפות שוקולית, כפית נס קפה וכף קקאו

  3. מוסיפים את קערת הנוזלים (קערה א') לקערת היבשים (קערה ב'), מערבבים ושופכים לתבנית 26 משומנת ואופים למשך 45-50 דקות

  4. מכינים את הציפוי: ממיסים את חומרי הציפוי על הגז ושופכים על העוגה בעודנה חמה