1 חבילה אינסטנט פודינג ריבת חלב (או פידינג וניל עם 2 כפות ריבת חלב)
לציפוי וקישוט
1/2 יחידה מיכל שמנת מתוקה
100 גרם שוקולד מריר
2 כפות ריבת חלב לקישוט
אופן ההכנה
1
לשכבת שוקולד: ממיסים יחד שוקולד, חמאה, ריבת חלב ושמנת מתוקה. מסירים מהאש ומצננים 5 דקות. מערבבים פנימה את שברי הפתי בר ומשטיחים את התערבות בתבנית משומנת (קוטר 24).
2
למוס ריבת חלב: מקציפים במיקסר את השמנת המתוקה ופודינג ריבת חלב. משטחים מעל תערבות השוקולד. מעבירים לשעה למקפיא..
3
לציפוי: בסיר קטן מביאים לרתיחה שמנת מתוקה מוסיפים את השוקולד ומערבבים עד שהוא נמס. מוזגים את הציםוי על העוגה. שמים ריבת חלב בשקית ניילון גוזרים פתח קטן בשפיץ. מזלפים פסים של ריבת חלב.
1
לשכבת שוקולד: ממיסים יחד שוקולד, חמאה, ריבת חלב ושמנת מתוקה. מסירים מהאש ומצננים 5 דקות. מערבבים פנימה את שברי הפתי בר ומשטיחים את התערבות בתבנית משומנת (קוטר 24).
2
למוס ריבת חלב: מקציפים במיקסר את השמנת המתוקה ופודינג ריבת חלב. משטחים מעל תערבות השוקולד. מעבירים לשעה למקפיא..
3
לציפוי: בסיר קטן מביאים לרתיחה שמנת מתוקה מוסיפים את השוקולד ומערבבים עד שהוא נמס. מוזגים את הציםוי על העוגה. שמים ריבת חלב בשקית ניילון גוזרים פתח קטן בשפיץ. מזלפים פסים של ריבת חלב.