לןגן

עוגת שוקולד וריבת חלב עם פתי בר

מאת: קטיה מדר, פורסם: 03/04/2016 | 16:54
עוגת שוקולד וריבת חלב עם פתי בר

תקציר המתכון: מתכון של אסם

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 24, זמן הכנה: 30 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

לשכבת שוקולד פתיבר וריבת חלב:

לשכבת מוס ריבת חלב:

לציפוי וקישוט

אופן הכנה

  1. לשכבת שוקולד: ממיסים יחד שוקולד, חמאה, ריבת חלב ושמנת מתוקה. מסירים מהאש ומצננים 5 דקות. מערבבים פנימה את שברי הפתי בר ומשטיחים את התערבות בתבנית משומנת (קוטר 24)

  2. למוס ריבת חלב: מקציפים במיקסר את השמנת המתוקה ופודינג ריבת חלב. משטחים מעל תערבות השוקולד. מעבירים לשעה למקפיא.

  3. לציפוי: בסיר קטן מביאים לרתיחה שמנת מתוקה מוסיפים את השוקולד ומערבבים עד שהוא נמס. מוזגים את הציםוי על העוגה. שמים ריבת חלב בשקית ניילון גוזרים פתח קטן בשפיץ. מזלפים פסים של ריבת חלב