אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר עוגות שוקולד

383
צפיות

עוגת שוקולד ואגוזים

המתכון של
עוגת שוקולד ואגוזים

עוגה רכה ונימוחה ומלאה בשוקולד ואגוזים

  • קטגוריהעוגות
  • כשרותכשר חלבי
  • דרגת קושיקל מאוד
  • כשרות: כשר חלבי
  • דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
  • 4 ביצים
  • 1 כוס סוכר
  • 1 כוס שמן
  • 1/2 קופ' שמנת להקצפה 38%
  • 1 כוס שוקולית
  • 1 כוס קמח תופח
  • או כוס קמח רגיל עם כפית אבקת אפיה
  • 200 גר' אגוזים שבורים גס
  • לקרם גאנש: 1/2 קופ' שמנת להקצפה 38% וחפיסת שוקולד מריר
אופן ההכנה
  • 1

    טורפים בקערה את כל המרכיבים, פרט לאגוזים, עם מטרפה ידנית, לפי סדר כתיבת המרכיבים .


  • 2

    או במיקסר עם וו גיטרה. מערבבים את האגוזים עם מעט קמח ומוסיפים אותם אחרי שכל הרכיבים מעורבבים היטב.


  • 3

    לשפוך את התערובת לתבנית בגודל 20X30 או ל-2 תבניות אינגליש קייק.


  • 4

    לאפות בחום 170 מעלות כ-40 דקות.


  • 5

    להכין את קרם הגאנש: להמיס את השוקולד והשמנת להקצפה במיקרוגל כ-2 דקות.


  • 6

    כשהעוגה מוכנה, בעודה חמה, לחורר אותה עם קיסם שיניים ולשפוך עליה את קרם הגאנש.


1

טורפים בקערה את כל המרכיבים, פרט לאגוזים, עם מטרפה ידנית, לפי סדר כתיבת המרכיבים .


2

או במיקסר עם וו גיטרה. מערבבים את האגוזים עם מעט קמח ומוסיפים אותם אחרי שכל הרכיבים מעורבבים היטב.


3

לשפוך את התערובת לתבנית בגודל 20X30 או ל-2 תבניות אינגליש קייק.


4

לאפות בחום 170 מעלות כ-40 דקות.


5

להכין את קרם הגאנש: להמיס את השוקולד והשמנת להקצפה במיקרוגל כ-2 דקות.


6

כשהעוגה מוכנה, בעודה חמה, לחורר אותה עם קיסם שיניים ולשפוך עליה את קרם הגאנש.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים