לןגן

עוגת שוקולד ואגוזים

מאת: מירי גולני, פורסם: 01/01/2023 | 11:34
עוגת שוקולד ואגוזים

תקציר המתכון: עוגה רכה ונימוחה ומלאה בשוקולד ואגוזים

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. טורפים בקערה את כל המרכיבים, פרט לאגוזים, עם מטרפה ידנית, לפי סדר כתיבת המרכיבים

  2. או במיקסר עם וו גיטרה. מערבבים את האגוזים עם מעט קמח ומוסיפים אותם אחרי שכל הרכיבים מעורבבים היטב

  3. לשפוך את התערובת לתבנית בגודל 20X30 או ל-2 תבניות אינגליש קייק

  4. לאפות בחום 170 מעלות כ-40 דקות

  5. להכין את קרם הגאנש: להמיס את השוקולד והשמנת להקצפה במיקרוגל כ-2 דקות

  6. כשהעוגה מוכנה, בעודה חמה, לחורר אותה עם קיסם שיניים ולשפוך עליה את קרם הגאנש