ספר עוגות שוקולד
- קטגוריהדיאטטים
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל מאוד
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
-
-
תבנית אינגליש קייק משומנות היטב.
-
-
-
-
-
-
-
1 כוס קמח תופח מנופה או 1 כוס קמח תופח ללא גלוטן מנופה או 1 כוס קמח כוסמין לבן מנופה + שקית אבקת אפייה או 1 כוס קמח לבן רגיל מנופה + 1 שקית אבקת אפייה, מה שאוהבים.
-
1/4 כפית אבקת סודה לשתייה.
-
-
-
1 חבילת שוקולד מריר ללא סוכר (100 גרם).
-
-
30 גרם נטורינה או 30 גרם מחמאה.
אופן ההכנה
-
1
מחממים תנור אפייה ל-180 מעלות.
-
2
הכנת העוגה ....
-
3
מערבבים את כל מרכיבי העוגה לפני הסדר שהם רשומים לתערובת אחידה וחלקה.
-
4
יוצקים את התערובת לתבנית, דופקים 2 דפיקות קטנות על השיש, מכניסים את התבנית למרכז התנור ואופים כ-35 דקות או עד שקיסם הננעץ במרכז העוגה יוצא יבש.
-
5
הכנת הציפוי ....
-
6
שמים את מרכיבי הציפוי בקערת זכוכית וממיסים במיקרוגל, מוציאים ומערבבים היטב עד לקבלת תערובת אחידה וחלקה.
-
7
מחוררים בעזרת קיסם חורים לאורכה ורוחבה של העוגה, יוצקים את הציפוי על העוגה ומגישים.
-
8
זהו מוכן! קלי קלות ויש לכם עוגה מושלמת שלא מפסיקים לזלול.
-
9
בתיאבון! אז ... כנסו למטבח וספרו איך היה.
1
מחממים תנור אפייה ל-180 מעלות.
2
הכנת העוגה ....
3
מערבבים את כל מרכיבי העוגה לפני הסדר שהם רשומים לתערובת אחידה וחלקה.
4
יוצקים את התערובת לתבנית, דופקים 2 דפיקות קטנות על השיש, מכניסים את התבנית למרכז התנור ואופים כ-35 דקות או עד שקיסם הננעץ במרכז העוגה יוצא יבש.
5
הכנת הציפוי ....
6
שמים את מרכיבי הציפוי בקערת זכוכית וממיסים במיקרוגל, מוציאים ומערבבים היטב עד לקבלת תערובת אחידה וחלקה.
7
מחוררים בעזרת קיסם חורים לאורכה ורוחבה של העוגה, יוצקים את הציפוי על העוגה ומגישים.
8
זהו מוכן! קלי קלות ויש לכם עוגה מושלמת שלא מפסיקים לזלול.
9
בתיאבון! אז ... כנסו למטבח וספרו איך היה.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים