הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהאחרי המון המון עוגות שוקולד שאפיתי, זו עוגת השוקולד המושלמת שפשוט אי אפשר להפסיק ליישר ושתמיד מקבלים עליה המון מחמאות.
מחממים תנור אפייה ל-175 מעלות (לא טורבו).
במיקסר עם וו הקפצה להקציף את כל מרכיבי קערה א' עד לתערובת תפוחה ובהירה (ביצים, מלח, סוכר, סוכר וניל, חלב, שמן), אפשר גם להקציף בעזרת מטרפה ידנית אחלה ספורט לידיים .
מערבבים היטב את כל מרכיבי קערה ב' לתערובת אחידה (קמח תופח, אבקת אפייה, אינסטנט פודינג שוקולד, אבקת שוקולית, קקאו, נס קפה).
מוסיפים את קערה ב' לקערה א' ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה וחלקה.
יוצקים את תערובת העוגה לתבנית משומנת היטב, דופקים על 2 דפיקות קטנות על השיש ומכניסים למרכז התנור ואופים 45-50 דקות או עד שקיסם הננעץ במרכז העוגה יוצא עם פירורים לחים, זהירות לא ליבש את העוגה.
הכנת הציפוי ... .
שמים את מיכל שמנת המתוקה, שוקולד מריר, ממרח נוטלה בקערת זכוכית וממיסים במיקרוגל, מערבבים היטב עד לקבלת תערובת אחידה וחלקה, יוצקים על העוגה כשהיא חמה .
שימו לב!!! אפשר להמיס בסיר קטן את השמנת המתוקה, שוקולד מריר, ממרח נוטלה על להבה בינונית תוך כדי ערבוב מתמיד עד להמסה וקבלת תערובת אחידה וחלקה, יוצקים על העוגה כשהיא מוכנה וחמה.
ועכשיו אפשר לפזר סוכריות צבעוניות, קוקוס, אגוזים קצוצים, פצפוצי שוקולד או שוקולד לבן ועוד ... מקררים ומגישים .
זהו מוכן! ממליצה בחום, אחת העוגות שקיבלתי עליה הרבה מחמאות שהבנתי שאני חייבת לפרסם את המתכון שלה.
בתיאבון! אז... כנסו למטבח וספרו איך היה.