ספר עוגות שוקולד
- קטגוריהפסח
- כשרותכשר חלבי
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר חלבי
- דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
5 ביצים מופרדות לחלבונים וחלמונים
-
-
-
-
-
1 שקית אבקת אפיה כשרה לפסח
-
-
אופן ההכנה
-
1
נקציף בקערה 5 חלבונים (לבן) עם כוס סוכר.
-
2
בקערה נפרדת לערבב את יתר המצרכים.
-
3
מעבירים את החלבונים לקערה החלמונים ולקפל בעדינות.
-
4
מחממים תנור ל-170 מעלות .
-
5
משמנים קלות תבנית אפיה ושופכים את התערובות.
-
6
דופקים את התבנית על השיש 3 פעמים וממתינים 10 דקות (בינתיים התנור מתחמם).
-
7
אופים כ-40 דקות עד שקיסם יוצא יבש.
-
8
מקררים את העוגה.
-
9
מכינים גאנש:.
-
10
מחממים 1 שמנת מתוקה עם 2 חבילות שוקולד מריר, מקררים 2-3 דקות במקרר.
-
11
מחוררים קלות את העוגה (לא עד למטה) ושופכים את הגאנש.
-
12
מקררים והתאבון.
1
נקציף בקערה 5 חלבונים (לבן) עם כוס סוכר.
2
בקערה נפרדת לערבב את יתר המצרכים.
3
מעבירים את החלבונים לקערה החלמונים ולקפל בעדינות.
4
מחממים תנור ל-170 מעלות .
5
משמנים קלות תבנית אפיה ושופכים את התערובות.
6
דופקים את התבנית על השיש 3 פעמים וממתינים 10 דקות (בינתיים התנור מתחמם).
7
אופים כ-40 דקות עד שקיסם יוצא יבש.
8
מקררים את העוגה.
9
מכינים גאנש:.
10
מחממים 1 שמנת מתוקה עם 2 חבילות שוקולד מריר, מקררים 2-3 דקות במקרר.
11
מחוררים קלות את העוגה (לא עד למטה) ושופכים את הגאנש.
12
מקררים והתאבון.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים