לןגן

עוגת שוקולד לפסח

מאת: זהר מנדל, פורסם: 02/04/2021 | 16:40
עוגת שוקולד לפסח

תקציר המתכון: עוגה רכה ועסיסית (מתכון של מלי מאירוב)

קטגוריה: פסח, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

המצרכים לגאנש

אופן הכנה

  1. נקציף בקערה 5 חלבונים (לבן) עם כוס סוכר

  2. בקערה נפרדת לערבב את יתר המצרכים

  3. מעבירים את החלבונים לקערה החלמונים ולקפל בעדינות

  4. מחממים תנור ל-170 מעלות

  5. משמנים קלות תבנית אפיה ושופכים את התערובות

  6. דופקים את התבנית על השיש 3 פעמים וממתינים 10 דקות (בינתיים התנור מתחמם)

  7. אופים כ-40 דקות עד שקיסם יוצא יבש

  8. מקררים את העוגה

  9. מכינים גאנש:

  10. מחממים 1 שמנת מתוקה עם 2 חבילות שוקולד מריר, מקררים 2-3 דקות במקרר

  11. מחוררים קלות את העוגה (לא עד למטה) ושופכים את הגאנש

  12. מקררים והתאבון