אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר עוגות שוקולד

388
צפיות

עוגת שוקולד בציפוי גנאש ועדשים

המתכון של
עוגת שוקולד בציפוי גנאש ועדשים

קלה להכנה

  • קטגוריהעוגות
  • כשרותכשר חלבי
  • דרגת קושיבינוני
  • כשרות: כשר חלבי
  • דרגת קושי: בינוני
מרכיבים
  • עוגת שוקולד בציפוי גנאש
  • ולבבות עדשים
  • בקערה מערבבים ביחד
  • 4 ביצים. כוס קמח. 1 אבקת אפיה
  • חב' אינסטנט פודינג שוקולד.
  • 1/3 כוס אבקת קקאו.
  • 1.5 כוסות סוכר.(אפשר פחות)
  • 3/4 כוס שמן.כוס מים+כפית קפה
  • משמנים תבנית ושופכים
  • את הבלילה לתבנית
  • 180 מעלות כ-30/50 דקות
  • בדיקת מוכנות עם קיסם
אופן ההכנה
  • 0

    הכנת הגנאש ממיסים יחד במיקרוגל כדקה 1/2שמנת מתוקה ו1 שוקולד מריר מערבבים היטב להמסת השוקולד כשהעוגה מוכנה מצפים בגנאש ומקשטים במה שרוצים קישטתי בעדשי שוקולד לבן ואדום.


0

הכנת הגנאש ממיסים יחד במיקרוגל כדקה 1/2שמנת מתוקה ו1 שוקולד מריר מערבבים היטב להמסת השוקולד כשהעוגה מוכנה מצפים בגנאש ומקשטים במה שרוצים קישטתי בעדשי שוקולד לבן ואדום.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים