עוגת שוקולד בציפוי גנאש ועדשים
מאת: יפה וקס ברקו, פורסם: 27/02/2021 | 21:40
תקציר המתכון:
קלה להכנה
קטגוריה: עוגות,
מספר מנות: 0,
זמן הכנה: 0 דקות,
כשרות: כשר חלבי,
דרגת קושי: בינוני
מרכיבים
-
עוגת שוקולד בציפוי גנאש
-
ולבבות עדשים
-
בקערה מערבבים ביחד
-
4 ביצים. כוס קמח. 1 אבקת אפיה
-
חב' אינסטנט פודינג שוקולד.
-
1/3 כוס אבקת קקאו.
-
1.5 כוסות סוכר.(אפשר פחות)
-
3/4 כוס שמן.כוס מים+כפית קפה
-
משמנים תבנית ושופכים
-
את הבלילה לתבנית
-
180 מעלות כ-30/50 דקות
-
בדיקת מוכנות עם קיסם
אופן הכנה
-
הכנת הגנאש
ממיסים יחד במיקרוגל כדקה
1/2שמנת מתוקה ו1 שוקולד מריר
מערבבים היטב להמסת השוקולד
כשהעוגה מוכנה מצפים בגנאש
ומקשטים במה שרוצים
קישטתי בעדשי שוקולד לבן ואדום