לןגן

עוגת שוקולד בציפוי גנאש ועדשים

מאת: יפה וקס ברקו, פורסם: 27/02/2021 | 21:40
עוגת שוקולד בציפוי גנאש ועדשים

תקציר המתכון: קלה להכנה

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. הכנת הגנאש ממיסים יחד במיקרוגל כדקה 1/2שמנת מתוקה ו1 שוקולד מריר מערבבים היטב להמסת השוקולד כשהעוגה מוכנה מצפים בגנאש ומקשטים במה שרוצים קישטתי בעדשי שוקולד לבן ואדום