ספר עוגות שוקולד
- קטגוריהעוגות
- כשרותכשר חלבי
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר חלבי
- דרגת קושי: קל
אופן ההכנה
-
1
בקערה מערבבים.
-
2
כוס קמח תופח.
-
3
כוס שוקולית.
-
4
מוסיפים.
-
5
לקערת הביצים.
-
6
מערבבים היטב.
-
7
שלא יהיו גושים.
-
8
לשמן תבנית.
-
9
ולשפוך את.
-
10
הבלילה לתבנית.
-
11
לנער קלות את.
-
12
התבנית להוצאת אוויר.
-
13
להכניס לתנור שחומם מראש.
-
14
180 מעלות.
-
15
30/40 דקות.
-
16
הכנת הגנאש.
-
17
בסיר מחממים.
-
18
חצי שמנת מתוקה.
-
19
כשרותח מוסיפים.
-
20
100 גרם שוקולד.
-
21
לבן עוגיות.
-
22
לאחר 1 עד 2 דקות.
-
23
מורידים את הסיר מהאש.
-
24
מערבבים עם כף לקרר.
-
25
מוסיפים לסיר.
-
26
כף אגוזי מלך טחונים.
-
27
מערבבים היטב יחד.
-
28
כשהעוגה בחוץ.
-
29
לחורר את העוגה.
-
30
עם שיפוד.
-
31
לשפוך את הגנאש.
-
32
על כל העוגה.
1
בקערה מערבבים.
2
כוס קמח תופח.
3
כוס שוקולית.
4
מוסיפים.
5
לקערת הביצים.
6
מערבבים היטב.
7
שלא יהיו גושים.
8
לשמן תבנית.
9
ולשפוך את.
10
הבלילה לתבנית.
11
לנער קלות את.
12
התבנית להוצאת אוויר.
13
להכניס לתנור שחומם מראש.
14
180 מעלות.
15
30/40 דקות.
16
הכנת הגנאש.
17
בסיר מחממים.
18
חצי שמנת מתוקה.
19
כשרותח מוסיפים.
20
100 גרם שוקולד.
21
לבן עוגיות.
22
לאחר 1 עד 2 דקות.
23
מורידים את הסיר מהאש.
24
מערבבים עם כף לקרר.
25
מוסיפים לסיר.
26
כף אגוזי מלך טחונים.
27
מערבבים היטב יחד.
28
כשהעוגה בחוץ.
29
לחורר את העוגה.
30
עם שיפוד.
31
לשפוך את הגנאש.
32
על כל העוגה.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים