תקציר המתכון: יאמי
קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל
בקערה מערבבים
כוס קמח תופח
כוס שוקולית
מוסיפים
לקערת הביצים
מערבבים היטב
שלא יהיו גושים
לשמן תבנית
ולשפוך את
הבלילה לתבנית
לנער קלות את
התבנית להוצאת אוויר
להכניס לתנור שחומם מראש
180 מעלות
30/40 דקות
הכנת הגנאש
בסיר מחממים
חצי שמנת מתוקה
כשרותח מוסיפים
100 גרם שוקולד
לבן עוגיות
לאחר 1 עד 2 דקות
מורידים את הסיר מהאש
מערבבים עם כף לקרר
מוסיפים לסיר
כף אגוזי מלך טחונים
מערבבים היטב יחד
כשהעוגה בחוץ
לחורר את העוגה
עם שיפוד
לשפוך את הגנאש
על כל העוגה