לןגן

עוגת שוקולד בציפוי גנאש שוקולד לבן עוגיות ואגוזי מלך

מאת: יפה וקס ברקו, פורסם: 05/11/2020 | 09:07
עוגת שוקולד בציפוי גנאש שוקולד לבן עוגיות ואגוזי מלך

תקציר המתכון: יאמי

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. בקערה מערבבים

  2. כוס קמח תופח

  3. כוס שוקולית

  4. מוסיפים

  5. לקערת הביצים

  6. מערבבים היטב

  7. שלא יהיו גושים

  8. לשמן תבנית

  9. ולשפוך את

  10. הבלילה לתבנית

  11. לנער קלות את

  12. התבנית להוצאת אוויר

  13. להכניס לתנור שחומם מראש

  14. 180 מעלות

  15. 30/40 דקות

  16. הכנת הגנאש

  17. בסיר מחממים

  18. חצי שמנת מתוקה

  19. כשרותח מוסיפים

  20. 100 גרם שוקולד

  21. לבן עוגיות

  22. לאחר 1 עד 2 דקות

  23. מורידים את הסיר מהאש

  24. מערבבים עם כף לקרר

  25. מוסיפים לסיר

  26. כף אגוזי מלך טחונים

  27. מערבבים היטב יחד

  28. כשהעוגה בחוץ

  29. לחורר את העוגה

  30. עם שיפוד

  31. לשפוך את הגנאש

  32. על כל העוגה