הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהעוגת שוקולד רכה וטעימהההה שתמיד מצליחה מתכון של אחותי האלופה אושרית
מערבבים בקערה ראשונה את כל החומרים היבשים .
מקציפים בקערה שניה את החלבונים עם הסוכר.
כשהקצפת מוכנה מוסיפים לקערה היבשים את החומרים הרטובים:התמצית וניל ,חלמונים,שמן ומים .
מערבבים טוב טוב לאיחוד כל המצרכים .
לאחר מכן מוסיפים את הקצפת חלבונים בתנועות קיפול לתוך התערובת שוקולד.
מעבירים לתבנית חד פעמית בינונית או עגולה בקוטר 26.
מכניסים לתנור שחומם מראש ל180° למשך כ50 דקות.
מצפים את העוגה השוקולד המומס.