לשבור קוביות שוקולד להוסיף את השמנת מתוקה להמיס במיקרו כחצי דקה ולערבב עד לקבלת שוקולד חלק...אם קשה לתת עוד חימום בפולסים במיקרו
אופן ההכנה
1
במיקסר נקציף בצים שלמות עם הסוכר והמלח עד לקבלת קצף תפוח כ 8 דקות !! להנמיך מהירות נמוכה להוסיף את השמן באיטיות ...נכין קערה נפרדת ננפה לתוכה את הקמח...השוקולית והקקאו חשוב לנפות שלא יווצרו גושים ..נוסיף את האבקות אפייה ונערבב ( מי שמשתמשת בקמח תופח שתוסיף שקית אבקת אפיה או כפית אבקת סודה לשתייה ) ....כעת חצי מכמות היבשים נוסיף לבצים ונערבל נוסיף את המים הרותחים ושארית היבשים ונערבל עד לאיחוד ...נמשיך לערבב עם מרית מתחתית הקערה של המיקסר ...נשפוך לתבנית את הבלילה ...בתבנית נון סטיק אנודייז אין צורך לשמן תבנית אך ניתן להניח נייר אפייה בתחתית התבנית על מנת לחלץ את העוגה מי שרוצה ! .
2
נכניס לתנור שחומם מראש 170 מעלות 50 דקות או עד שנועצים שיפוד מעץ ויוצא יבש ! תוכנית רגילה לא טורבו ..פס עליון ופס תחתון ...בינתיים נכין את הגנש .
3
...ברגע שהעוגה מוכנה נסמן עם סכין ריבועים נמזוג את הגנש שוקולד ונעבור שוב עם הסכין העוגה יוצאת עסיסית ! המתכון נבנה יחד עם חברתי מלי מאירוב בהצלחה לכולם ❤.
1
במיקסר נקציף בצים שלמות עם הסוכר והמלח עד לקבלת קצף תפוח כ 8 דקות !! להנמיך מהירות נמוכה להוסיף את השמן באיטיות ...נכין קערה נפרדת ננפה לתוכה את הקמח...השוקולית והקקאו חשוב לנפות שלא יווצרו גושים ..נוסיף את האבקות אפייה ונערבב ( מי שמשתמשת בקמח תופח שתוסיף שקית אבקת אפיה או כפית אבקת סודה לשתייה ) ....כעת חצי מכמות היבשים נוסיף לבצים ונערבל נוסיף את המים הרותחים ושארית היבשים ונערבל עד לאיחוד ...נמשיך לערבב עם מרית מתחתית הקערה של המיקסר ...נשפוך לתבנית את הבלילה ...בתבנית נון סטיק אנודייז אין צורך לשמן תבנית אך ניתן להניח נייר אפייה בתחתית התבנית על מנת לחלץ את העוגה מי שרוצה ! .
2
נכניס לתנור שחומם מראש 170 מעלות 50 דקות או עד שנועצים שיפוד מעץ ויוצא יבש ! תוכנית רגילה לא טורבו ..פס עליון ופס תחתון ...בינתיים נכין את הגנש .
3
...ברגע שהעוגה מוכנה נסמן עם סכין ריבועים נמזוג את הגנש שוקולד ונעבור שוב עם הסכין העוגה יוצאת עסיסית ! המתכון נבנה יחד עם חברתי מלי מאירוב בהצלחה לכולם ❤.