להקציף ביצים שלמות עם כטס סוכר במשך 8 דקות בערך לקבלת קצף תופח להנמיך את מהירות המיקסר ולהוסיף שמן בזילוף לערבב את כל היבשים ולהוסיף לקערת המיקסר ולערבב ידנית לאט עד לקבלת בלילה חלקה ללא גושים .
2
לחמם תנור 160 מעלות טורבו .
3
להניח בתנור על הרשת את תבנית התנור ומעל את תבנית העוגה .
4
לשים בתבנית נייר אפיה גם בתחתית וגם בדפנות לשפוך את הבלילה ולאפות 40 דקות בערך לבדוק עם סכין אם יבש להוציא מהתנור .
5
לשים בכוס מים עם כפית נס ולהרטיב את העוגה .
6
ומעל לשפוך את הגנאש .
7
אפשר לקשט עם סוכריות או קוקוס.
1
להקציף ביצים שלמות עם כטס סוכר במשך 8 דקות בערך לקבלת קצף תופח להנמיך את מהירות המיקסר ולהוסיף שמן בזילוף לערבב את כל היבשים ולהוסיף לקערת המיקסר ולערבב ידנית לאט עד לקבלת בלילה חלקה ללא גושים .
2
לחמם תנור 160 מעלות טורבו .
3
להניח בתנור על הרשת את תבנית התנור ומעל את תבנית העוגה .
4
לשים בתבנית נייר אפיה גם בתחתית וגם בדפנות לשפוך את הבלילה ולאפות 40 דקות בערך לבדוק עם סכין אם יבש להוציא מהתנור .