לןגן

עוגת שוקולד

מאת: שרה יוסף, פורסם: 10/04/2019 | 22:47
עוגת שוקולד

תקציר המתכון: רכה וטעימה

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. להקציף ביצים שלמות עם כטס סוכר במשך 8 דקות בערך לקבלת קצף תופח להנמיך את מהירות המיקסר ולהוסיף שמן בזילוף לערבב את כל היבשים ולהוסיף לקערת המיקסר ולערבב ידנית לאט עד לקבלת בלילה חלקה ללא גושים

  2. לחמם תנור 160 מעלות טורבו

  3. להניח בתנור על הרשת את תבנית התנור ומעל את תבנית העוגה

  4. לשים בתבנית נייר אפיה גם בתחתית וגם בדפנות לשפוך את הבלילה ולאפות 40 דקות בערך לבדוק עם סכין אם יבש להוציא מהתנור

  5. לשים בכוס מים עם כפית נס ולהרטיב את העוגה

  6. ומעל לשפוך את הגנאש

  7. אפשר לקשט עם סוכריות או קוקוס