תקציר המתכון: רכה וטעימה
קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל
להקציף ביצים שלמות עם כטס סוכר במשך 8 דקות בערך לקבלת קצף תופח להנמיך את מהירות המיקסר ולהוסיף שמן בזילוף לערבב את כל היבשים ולהוסיף לקערת המיקסר ולערבב ידנית לאט עד לקבלת בלילה חלקה ללא גושים
לחמם תנור 160 מעלות טורבו
להניח בתנור על הרשת את תבנית התנור ומעל את תבנית העוגה
לשים בתבנית נייר אפיה גם בתחתית וגם בדפנות לשפוך את הבלילה ולאפות 40 דקות בערך לבדוק עם סכין אם יבש להוציא מהתנור
לשים בכוס מים עם כפית נס ולהרטיב את העוגה
ומעל לשפוך את הגנאש
אפשר לקשט עם סוכריות או קוקוס