הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהעוגה שוקולד במיקרו...קלי קלות לערבב בקערת פייקרס עגולה או תבנית מתאימה למיקרו את כל החומרים. זמן אפיה כ 8 דק. לבדוק עם קיסם. בזמן שהיא מתקררת להמיס שוקולד מריר בתבנית סיליקון בגודל זהה לעוגה. ולהקפיא כ 15 דק להכין גנאש מעל העוגהלהרתיח כחצי מיכל קטן שמנת ולהמיס בתוכו 3/4 שוקולד מריר. העוגה קטנה יחסית...לחורר את העוגה ולשפוך מעל. להקציף שמנת צמחית ולאחר שהעוגה מתקררת לשים מעל. להוציא מהפריזר את תבנית הסיליקון ולשחרר בזהירות את השוקולד להניח על העוגה ..ולקשט .תהנו באהבה הילה:-.