ספר עוגות שוקולד
- קטגוריהעוגות
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל מאוד
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל מאוד
אופן ההכנה
-
1
1)מקציפים את ביצים שלמות עם הסוכר עד לקבלת קצף תפוח .
-
2
2)מוסיפים את השמן ושמנת צמחית ושוב מערבבים.
-
3
.
-
4
3)בקערה נפרדת .
-
5
מערבבים את הקמח שוקולית קקאו אבקת אפייה ואבקת סודה ומערבבים היטב .
-
6
4) מוסיפים בהדרגה לקערה של קצף הביצים במהירות נמוכה עד שאין גושים.
-
7
.
-
8
5) שופכים לתבנית קפיצית בקוטר 22 ס"מ מרופדת בנייר אפייה בתחתית וגם בדפנות .
-
9
אופים בתנור שחומם מראש ל180 מעלות כ 50 דקות .
-
10
6) הכנת הגאנש .
-
11
שמים על הגז את השמנת צמחית עד סף רתיחה מכניסים את השוקולד מכסים את הסיר ל דקה ומערבבים עד לקבלת גנאש חלק ומבריק מחלצים את העוגה שמים אותה על רשת.
-
12
ושופכים את הגאנש ומפזרים סוכריות.
1
1)מקציפים את ביצים שלמות עם הסוכר עד לקבלת קצף תפוח .
2
2)מוסיפים את השמן ושמנת צמחית ושוב מערבבים.
3
.
4
3)בקערה נפרדת .
5
מערבבים את הקמח שוקולית קקאו אבקת אפייה ואבקת סודה ומערבבים היטב .
6
4) מוסיפים בהדרגה לקערה של קצף הביצים במהירות נמוכה עד שאין גושים.
7
.
8
5) שופכים לתבנית קפיצית בקוטר 22 ס"מ מרופדת בנייר אפייה בתחתית וגם בדפנות .
9
אופים בתנור שחומם מראש ל180 מעלות כ 50 דקות .
10
6) הכנת הגאנש .
11
שמים על הגז את השמנת צמחית עד סף רתיחה מכניסים את השוקולד מכסים את הסיר ל דקה ומערבבים עד לקבלת גנאש חלק ומבריק מחלצים את העוגה שמים אותה על רשת.
12
ושופכים את הגאנש ומפזרים סוכריות.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים