הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהקלה ופשוטה אבל נראית מיליון דולר.באהבה לגיסתי שמארחת היום ולכל משפחתי ועם ישראל שאוהב לפנק במתוקים.
מכינים את העוגה:.
מערבבים היטב את כל חומרי הבלילה.אופים בתבנית משומנת חצי שעה בחום בינוני..
מכינים את הקישוט:.
ממיסים את השוקולד והשמן..
מורחים על נייר אפיה גדול שיהיה שטוח לגמרי..
מפזרים תוספת אם רוצים..
מקפיאים..
מכינים ציפוי:.
ממיסים את השוקולד עם השמנת ומורחים על העוגה..
מקררים היטב..
מוציאים את הקישוט מהמקפיא.שוברים בידיים ומקשטים לפי העין..
שומרים בקירור..
בתאבון חג מתוק!!!.