לןגן

עוגת שוקולדה עם ציפוי שוקולד קראנץ

מאת: רות מזרחי, פורסם: 05/04/2018 | 02:17
עוגת שוקולדה עם ציפוי שוקולד קראנץ

תקציר המתכון: קלה ופשוטה אבל נראית מיליון דולר.באהבה לגיסתי שמארחת היום ולכל משפחתי ועם ישראל שאוהב לפנק במתוקים.

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

לעוגה

לציפוי

לקישוט

אופן הכנה

  1. מכינים את העוגה:

  2. מערבבים היטב את כל חומרי הבלילה.אופים בתבנית משומנת חצי שעה בחום בינוני.

  3. מכינים את הקישוט:

  4. ממיסים את השוקולד והשמן.

  5. מורחים על נייר אפיה גדול שיהיה שטוח לגמרי.

  6. מפזרים תוספת אם רוצים.

  7. מקפיאים.

  8. מכינים ציפוי:

  9. ממיסים את השוקולד עם השמנת ומורחים על העוגה.

  10. מקררים היטב.

  11. מוציאים את הקישוט מהמקפיא.שוברים בידיים ומקשטים לפי העין.

  12. שומרים בקירור.

  13. בתאבון חג מתוק!!!