הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהלהקציף חלבונים לקצף יציב עם חצי כוס סוכר...
להקציף חלמונים עם כוס סוכר לקצף תפוח להוסיף שמן בזרם דק ולהמשיך להקציף לקצף נוקשה...
להוסיף קמח סוכר וניל אבקת אפיהוקקאו שוקולית חלב ולערבב טוב שלא יהיו גושים...
להוסיף קצף החלבונים בתנועת קיפול..
לשמן סיר פלא ולאפות ב180 מעלות עד שקיסם יוצא יבש...
לגאנש...
שמנת ושוקולד להמיס דקה במיקרו...לערבב טוב ולשפוך על העוגה.