הארוחה החלבית שלנו - ספר מתכונים
- קטגוריהקינוחים
- כשרותכשר חלבי
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר חלבי
- דרגת קושי: קל
אופן ההכנה
-
1
בסיר מים ושמן רתיחה על אש גבוה.
-
2
להנמיך להוסיף את המלח ומיד את הקמח.
-
3
לערבב היטב ולחכות עד שיתקרר.
-
4
להעביר למיקסר להוסיף ביצה אחת אחרי השניה.
-
5
לשים השקית סילוף לאפות בחום 175. מעלות כ 40.דק.
-
6
להקציף שמנת מתוקה פודינג וניל וחלב למלא את הפחזניות..
-
7
לפזר מעל אבקת סוכר.
1
בסיר מים ושמן רתיחה על אש גבוה.
2
להנמיך להוסיף את המלח ומיד את הקמח.
3
לערבב היטב ולחכות עד שיתקרר.
4
להעביר למיקסר להוסיף ביצה אחת אחרי השניה.
5
לשים השקית סילוף לאפות בחום 175. מעלות כ 40.דק.
6
להקציף שמנת מתוקה פודינג וניל וחלב למלא את הפחזניות..
7
לפזר מעל אבקת סוכר.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים