אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון
בחסות:#

הארוחה החלבית שלנו - ספר מתכונים

  • קטגוריהקינוחים
  • כשרותכשר חלבי
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר חלבי
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • 2 כוסות מים מהברז
  • כוס שמן
  • כפית שטוחה מלח
  • 2 כוסות קמח תופח
  • חבילה פודינג וניל
  • כוס חלב
  • 250 גרם שמנת מתוקה
  • 5 ביצים
אופן ההכנה
  • 1

    בסיר מים ושמן רתיחה על אש גבוה.


  • 2

    להנמיך להוסיף את המלח ומיד את הקמח.


  • 3

    לערבב היטב ולחכות עד שיתקרר.


  • 4

    להעביר למיקסר להוסיף ביצה אחת אחרי השניה.


  • 5

    לשים השקית סילוף לאפות בחום 175. מעלות כ 40.דק.


  • 6

    להקציף שמנת מתוקה פודינג וניל וחלב למלא את הפחזניות..


  • 7

    לפזר מעל אבקת סוכר.


1

בסיר מים ושמן רתיחה על אש גבוה.


2

להנמיך להוסיף את המלח ומיד את הקמח.


3

לערבב היטב ולחכות עד שיתקרר.


4

להעביר למיקסר להוסיף ביצה אחת אחרי השניה.


5

לשים השקית סילוף לאפות בחום 175. מעלות כ 40.דק.


6

להקציף שמנת מתוקה פודינג וניל וחלב למלא את הפחזניות..


7

לפזר מעל אבקת סוכר.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים