ספר מתכוני ארוחות בוקר
- קטגוריהמאפים
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
בצק
-
-
-
-
1 יחידה 200גר מרגרינה שימרית
-
-
-
-
אופן ההכנה
-
1
שמרים עם קרם וניל.
-
2
1 קיל קמח מנופה.
-
3
1 שקית שימרית שמרים.
-
4
3/4 כוס סוכר.
-
5
3 בצים שלמות.
-
6
2 סוכר וניל.
-
7
200 מרגרינה שימרית .
-
8
2 כפות אינסטנט פודינג.
-
9
2 וחצי כוסות מים פושרים.
-
10
ללוש היטב אפשרות במיקסר להוסיף קורט מלח להמשיך ללוש לעטוף בנילון ניצמד להתפיח לפחות שעה....
-
11
לחלק את הבצק ל6 עיגולים לרדד כול חלק למלבן דק דק למלא ולגלגל לנקניק לפרוס ולהניח על נייר אפיה לעוד .
-
12
הכפלה למרוח ביצה ולאפיה ...180 מעלות עד אזהבה...אך שהם חמים למרוח בסירופ....
-
13
לבשל חצי כוס סוכר חצי כוס מים מיץ מלימון כ5 דק .....
-
14
קרם וניל.
-
15
לבשל.
-
16
1 אינסטנט פודינג.
-
17
5 כפות סוכר.
-
18
2 כוסות מים.
-
19
1/2 כפית תמצית וניל.
-
20
לצנן להוסיף כוס גדושה שוקולד ציפס לערבב...ולימרוח על הבצק....
-
21
בהצלחה אורה....
1
שמרים עם קרם וניל.
2
1 קיל קמח מנופה.
3
1 שקית שימרית שמרים.
4
3/4 כוס סוכר.
5
3 בצים שלמות.
6
2 סוכר וניל.
7
200 מרגרינה שימרית .
8
2 כפות אינסטנט פודינג.
9
2 וחצי כוסות מים פושרים.
10
ללוש היטב אפשרות במיקסר להוסיף קורט מלח להמשיך ללוש לעטוף בנילון ניצמד להתפיח לפחות שעה....
11
לחלק את הבצק ל6 עיגולים לרדד כול חלק למלבן דק דק למלא ולגלגל לנקניק לפרוס ולהניח על נייר אפיה לעוד .
12
הכפלה למרוח ביצה ולאפיה ...180 מעלות עד אזהבה...אך שהם חמים למרוח בסירופ....
13
לבשל חצי כוס סוכר חצי כוס מים מיץ מלימון כ5 דק .....
14
קרם וניל.
15
לבשל.
16
1 אינסטנט פודינג.
17
5 כפות סוכר.
18
2 כוסות מים.
19
1/2 כפית תמצית וניל.
20
לצנן להוסיף כוס גדושה שוקולד ציפס לערבב...ולימרוח על הבצק....
21
בהצלחה אורה....
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים
עוד באמהות מבשלות ביחד