ספר מתכוני ארוחות בוקר
- קטגוריהמאפים
- כשרותכשר חלבי
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר חלבי
- דרגת קושי: קל
אופן ההכנה
-
1
להרתיח מים,סוכר,שמן וחמאה..
-
2
עם הרתיחה להוסיףאת הקמח..לערבב עם כף עץ ולהסיר מהאש..
-
3
לערבב ולהוציא את האדים מהבצק..
-
4
לגזור נייר אפיה לרצועות ולזלף על הנייר את הבצק-זה הטריק !!.
-
5
לחמם שמן בסיר-וכשהוא חם להנמיך מעט את האש.
-
6
לטגן.
-
7
כמו הסופגניות /הפריקסה. .
-
8
להרים עם הנייראפיה לסיר ולהוציא את המייר עם מלקחיים. הצורוס יוצא אחיד וישר..
-
9
לשים לב שהשמן לא ישרף והטיגון יהיה שווה בשני הצדדים..
-
10
לפזר סוכר וקינמון-ולטרוף..יוצא קריספי ומושלםם-תהנו-הילה🌺.
1
להרתיח מים,סוכר,שמן וחמאה..
2
עם הרתיחה להוסיףאת הקמח..לערבב עם כף עץ ולהסיר מהאש..
3
לערבב ולהוציא את האדים מהבצק..
4
לגזור נייר אפיה לרצועות ולזלף על הנייר את הבצק-זה הטריק !!.
5
לחמם שמן בסיר-וכשהוא חם להנמיך מעט את האש.
6
לטגן.
7
כמו הסופגניות /הפריקסה. .
8
להרים עם הנייראפיה לסיר ולהוציא את המייר עם מלקחיים. הצורוס יוצא אחיד וישר..
9
לשים לב שהשמן לא ישרף והטיגון יהיה שווה בשני הצדדים..
10
לפזר סוכר וקינמון-ולטרוף..יוצא קריספי ומושלםם-תהנו-הילה🌺.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים
עוד באמהות מבשלות ביחד