בתבנית מלבן או מרובעת מסדרים דפי לזניה, יוצקים מהתערובת ומפזרים משני סוגי הגבינות, יוצרים באותו אופן שכבה נוספת של דפי לזניה, מסיימים בשכבה רביעית של דפי לזניה, יוצקים שוב מהתערובת ומפזרים את יתרת הגבינות..
3
מכסים בנייר כסף, אופים 170 מעלות כחצי שעה, מסירים את נייר הכסף ואופים רבע שעה נוספת..
בתבנית מלבן או מרובעת מסדרים דפי לזניה, יוצקים מהתערובת ומפזרים משני סוגי הגבינות, יוצרים באותו אופן שכבה נוספת של דפי לזניה, מסיימים בשכבה רביעית של דפי לזניה, יוצקים שוב מהתערובת ומפזרים את יתרת הגבינות..
3
מכסים בנייר כסף, אופים 170 מעלות כחצי שעה, מסירים את נייר הכסף ואופים רבע שעה נוספת..