לןגן

לזניה עם גבינות טונה ופטריות

מאת: אתי ממן, פורסם: 16/05/2018 | 00:58
לזניה עם גבינות טונה ופטריות

תקציר המתכון: מנה שתקצור המון מחמאות!

קטגוריה: מאפים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. בקערה מערבבים טונה, זיתים, פטריות, בצל מטוגן, עגבניות, רוטב עגבניות, תבלינים.

  2. בתבנית מלבן או מרובעת מסדרים דפי לזניה, יוצקים מהתערובת ומפזרים משני סוגי הגבינות, יוצרים באותו אופן שכבה נוספת של דפי לזניה, מסיימים בשכבה רביעית של דפי לזניה, יוצקים שוב מהתערובת ומפזרים את יתרת הגבינות.

  3. מכסים בנייר כסף, אופים 170 מעלות כחצי שעה, מסירים את נייר הכסף ואופים רבע שעה נוספת.

  4. מצננים את הלזניה ומשחררים מהתבנית.

  5. מבטיחה לכן שתקצרו המון מחמאות מהמנה!

  6. שלכן באהבה אתי ממן