1 כף שטוחה כפות קינמון יותר טעים,אבל אם רוצים אפשר לוותא,או לעשות חצי עם וחצי בלי
אופן ההכנה
1
קינמון לפי טעם (אם רוצים אפשר לעשות חצי עם קינמון וחצי בלי)
מי זהר כמה טיפות (לפי הטעם)
שקדים מולבנים ליופי.
אופן ההכנה:
לערבב היטב את כל החומרים היבשים,ולהוסיף את כל שאר החומרים,
לקרוץ עיגולים קטנים(כל גודל שרוצים,אני עשיתי כדור כמו של מטקות קצת יותר קטן,
לשים את העיגולים ישר על נייר אפיה,לקשט בשקד, לאפות בחום 180 מעלות,11-12 דקות בלבד,למרות שזה נראה לבן ולא עשוי כי העוגיות מתקשות לאחר מכן קצת,להוצים ולצנן, בהצלחה.
1
קינמון לפי טעם (אם רוצים אפשר לעשות חצי עם קינמון וחצי בלי)
מי זהר כמה טיפות (לפי הטעם)
שקדים מולבנים ליופי.
אופן ההכנה:
לערבב היטב את כל החומרים היבשים,ולהוסיף את כל שאר החומרים,
לקרוץ עיגולים קטנים(כל גודל שרוצים,אני עשיתי כדור כמו של מטקות קצת יותר קטן,
לשים את העיגולים ישר על נייר אפיה,לקשט בשקד, לאפות בחום 180 מעלות,11-12 דקות בלבד,למרות שזה נראה לבן ולא עשוי כי העוגיות מתקשות לאחר מכן קצת,להוצים ולצנן, בהצלחה.