הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהעוגיות הכי ממכרות הכי טעימות קלות להכנה (10 דקות) שאי אפשר להפסיק לאכול, ברגע שהבצק מוכן מתחילים לעבוד איתו בלי המתנה בלי קירור.
יש להשתמש בכוס מידה אוניברסלי (240 מ"ל).
מחממים תנור אפייה ל-180 מעלות.
הכנת הבצק ...
לשים בקערת המיקסר עם וו לישה את כל מרכיבי הבצק, ללוש עד לקבלת בצק חלק, רך, נעים ולא דביק .
שימו לב! אם הבצק דביק יש להוסיף מעט קמח .
לחלק את הבצק ל-4 חלקים שווים.
כל חלק לרדד על נייר אפייה למלבן, למרוח בממרח שאוהבים שכבה דקה, להיעזר בנייר האפייה ולגלגל לגליל, להכניס להקפאה לחצי שעה-שעה.
לאחר חצי שעה-שעה במקפיא, פורסים בעזרת סכין חדה לפרוסות, מסדרים את פרוסות העוגיות במרווחים על תבנית אפייה מרופדת בנייר אפייה .
מחממים תנור אפייה ל-180 מעלות ואופים 20 דקות .
מקררים היטב היטב ואם רוצים מפזרים בנדיבות אבקת סוכר .
שימו לב! אפשר להקפיא את העוגיות במקפיא עד חודשיים ללא אבקת סוכר .
בתיאבון! אז ... כנסו למטבח ספרו איך היה.