ספר מתכוני עוגיות
- קטגוריהעוגיות
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיבינוני
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: בינוני
מרכיבים
-
-
50 גרם נקטורינה מומסת או 1/4 כוס שמן
-
-
-
-
-
( בערך 1/4 כוס מים) להוסיף בהדרגה ולעבד אותו לתת לו לנוח בתוך שקית נילון
-
-
חצי קילו שקדים או קמח שקדים
-
-
-
-
לערבב הכל ולהוסיף בצים לפי הצורך
-
בערך אחד או שתיים לפי המירכם
-
להעביר לשקית זילוף עם צנטר
אופן ההכנה
1
להכין את הבצק להעביר לרדד אותו במכונת פסטה צריך ליהיות דק ליקרוץ עגולים שיתאימו למידה של השבלונות.
2
להניח את הבצק על השבלונה ומעל מזליפים את מילוי השקדים לאפות בחום 170 מעלות 15 עד 20 דקות .
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים