אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני עוגיות

2,203
צפיות

עוגיות מקרוט טוניסאי

המתכון של
עוגיות מקרוט טוניסאי

כל מילה מיותרת את זה אמרתי כבר לא

  • קטגוריהעוגיות
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר פרווה
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • לבצק:
  • ¼2 כוסות סולת
  • ¼1 כוסות קמח
  • 1 אבקת אפייה
  • 1 סוכר וניל 
  • 2 כפות סוכר
  •   קורט מלח
  • ½ כוס שמן חם
  • 1 כוס מיץ תפוזים
  • חבילה תמרים בוואקום
  • 2 כפות ממרח תמרים
  • 1 כף שמן
  • ¼ כפית אגוז מוסקט
  • ¼ כפית קינמון
  • לסירופ סוכר
  • 3 כוסות סוכר
  • 2 כוסות מים
  • חצי לימון
  • 2 עד 3 טיפות מי ורדים
  • למילוי:
אופן ההכנה
  • 1

    1)מכניסים את השמן ומיץ תפוזים אבקת אפייה וסוכר וניל ומערבלים.


  • 2

    .


  • 3

    2)מוסיפים את הסולת וקמח בהדרגה עד לקבלת בצק חלק ואחיד ומכסים למנוחה של חצי שעה⏳.


  • 4

    .


  • 5

    3) מחלקים את הבצק לשני חלקים שווים ומרדדים את הבצק בן 2 ניירות אפייה חותכים למלבן עם סכין חדה .


  • 6

    .


  • 7

    4) מערבבים את התמרים השמן וממרח תמרים ועושים רולדה ומניחים אותה במרכז ולוחצים עם העצמאות כדי לשטח ומגלגלים .


  • 8

    לפרוס באלכסון לפרוסות בעובי 1 ס"מ ולעשות דוגמה כמו ב בעוגיות ממועל ולטגן בשמן חם ועמוק עד להזהבה וישר על הסירופ סוכר .


  • 9

    אופן הכנת הסירופ סוכר :.


  • 10

    מבשלים את מרכיבי הסירופ עד להסמכה קלה.וטובלים את העוגיות אפשר לפזר מה שבא לכם השמיים הם הגבול בהצלחה ופורים שמח 🥳.


1

1)מכניסים את השמן ומיץ תפוזים אבקת אפייה וסוכר וניל ומערבלים.


2

.


3

2)מוסיפים את הסולת וקמח בהדרגה עד לקבלת בצק חלק ואחיד ומכסים למנוחה של חצי שעה⏳.


4

.


5

3) מחלקים את הבצק לשני חלקים שווים ומרדדים את הבצק בן 2 ניירות אפייה חותכים למלבן עם סכין חדה .


6

.


7

4) מערבבים את התמרים השמן וממרח תמרים ועושים רולדה ומניחים אותה במרכז ולוחצים עם העצמאות כדי לשטח ומגלגלים .


8

לפרוס באלכסון לפרוסות בעובי 1 ס"מ ולעשות דוגמה כמו ב בעוגיות ממועל ולטגן בשמן חם ועמוק עד להזהבה וישר על הסירופ סוכר .


9

אופן הכנת הסירופ סוכר :.


10

מבשלים את מרכיבי הסירופ עד להסמכה קלה.וטובלים את העוגיות אפשר לפזר מה שבא לכם השמיים הם הגבול בהצלחה ופורים שמח 🥳.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים