הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמה1)מכניסים את השמן ומיץ תפוזים אבקת אפייה וסוכר וניל ומערבלים.
.
2)מוסיפים את הסולת וקמח בהדרגה עד לקבלת בצק חלק ואחיד ומכסים למנוחה של חצי שעה⏳.
.
3) מחלקים את הבצק לשני חלקים שווים ומרדדים את הבצק בן 2 ניירות אפייה חותכים למלבן עם סכין חדה .
.
4) מערבבים את התמרים השמן וממרח תמרים ועושים רולדה ומניחים אותה במרכז ולוחצים עם העצמאות כדי לשטח ומגלגלים .
לפרוס באלכסון לפרוסות בעובי 1 ס"מ ולעשות דוגמה כמו ב בעוגיות ממועל ולטגן בשמן חם ועמוק עד להזהבה וישר על הסירופ סוכר .
אופן הכנת הסירופ סוכר :.
מבשלים את מרכיבי הסירופ עד להסמכה קלה.וטובלים את העוגיות אפשר לפזר מה שבא לכם השמיים הם הגבול בהצלחה ופורים שמח 🥳.