ספר מתכוני עוגיות
- קטגוריהעוגיות
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיבינוני
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: בינוני
מרכיבים
-
-
-
-
2 כפות סוכר דמררה או רגיל
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
השתמשתי בכוס חד פעמי שתיה חמה
אופן ההכנה
-
1
מתחילים עם הכנת הדבש .
-
2
מבשלים בערך 20 דקות .
-
3
לבצק .
-
4
לשים בקערה סולת ולשפוך מעל שמו חם ולערבב היטב,להוסיף קמח,אבקת אפיה,וניל לערבב ואז להוסיף מים וללוש לקבלת בצק נעים אם קשה להוסיף עוד קצת מים.
-
5
להכנת המילוי .
-
6
לחמם מעט את התמרים בואקום להוסיף מיץ,ממרח תמרים ולערבב להוסיף אגוז מוסקט וקינמון ולערבב.
-
7
הכנת העוגיות .
-
8
לחלק את הבצק ל 6 כדורים .
-
9
לרדד כל כדור בין 2 ניירות אפיה לשים מילוי ומעלה לפזר אגוזים ולגלגל לרולדה ולסגור היטב.
-
10
לפרוס לפרוסות ומעל לחרוץ פסים עם סכין .
-
11
לחמם שמן על אש בינונית ולטגן עד לקבלת צבע חום .
-
12
להוציא למסננת ולתת להתקרר .
-
13
לחמם את הדבש ולתבול את העוגיות .
-
14
בהצלחה ❤️.
1
מתחילים עם הכנת הדבש .
2
מבשלים בערך 20 דקות .
3
לבצק .
4
לשים בקערה סולת ולשפוך מעל שמו חם ולערבב היטב,להוסיף קמח,אבקת אפיה,וניל לערבב ואז להוסיף מים וללוש לקבלת בצק נעים אם קשה להוסיף עוד קצת מים.
5
להכנת המילוי .
6
לחמם מעט את התמרים בואקום להוסיף מיץ,ממרח תמרים ולערבב להוסיף אגוז מוסקט וקינמון ולערבב.
7
הכנת העוגיות .
8
לחלק את הבצק ל 6 כדורים .
9
לרדד כל כדור בין 2 ניירות אפיה לשים מילוי ומעלה לפזר אגוזים ולגלגל לרולדה ולסגור היטב.
10
לפרוס לפרוסות ומעל לחרוץ פסים עם סכין .
11
לחמם שמן על אש בינונית ולטגן עד לקבלת צבע חום .
12
להוציא למסננת ולתת להתקרר .
13
לחמם את הדבש ולתבול את העוגיות .
14
בהצלחה ❤️.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים