אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני עוגיות

493
צפיות

עוגיות שוקולד דקיקות

המתכון של
עוגיות שוקולד דקיקות

טעימות מאוד, ומהירות הכנה בקלי קלות. קרדיט למתכון של רבקה טוטיאשוילי

  • קטגוריהעוגיות
  • כשרותכשר חלבי
  • דרגת קושיקל מאוד
  • כשרות: כשר חלבי
  • דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
  • 150 גר' חמאה רכה בחום החדר
  • 1 כוס גדושה סוכר חום
  • 1/4 כוס סוכר לבן
  • כפית תמצית וניל
  • 1/2 כוס קקאו
  • 1 כוס קמח רגיל (לא תופח)
  • 1/2 כפית סודה לשתיה
  • 1 + 1/4 כוס שוקולד ציפס
אופן ההכנה
  • 1

    מערבבים במיקסר עם וו גיטרה את כל המרכיבים פרט לשוקולד ציפס.


  • 2

    כשהתערובת מעורבבת להוסיף את השוקולד ציפס ולהמשיך לערבב במיקסר.


  • 3

    התערובת רכה ולחה.


  • 4

    יוצרים עיגולים בגודל קטן עד בינוני ושמים אותם בתבנית אפיה ע"ג נייר אפייה עם רווחים. תראו בתמונה למטה .


  • 5

    אני עבדתי עם כפפות כי התערובת דביקה ולחה.


  • 6

    אופים בטורבו 160 מעלות, 9 דקות בדיוק .


  • 7

    העוגיות יוצאות רכות שטוחות וכאילו עומדות להתפרק - זה בסדר. לא לגעת בהן. לתת להן להתייצב אחרי שהתקררו לגמרי בחום החדר.


1

מערבבים במיקסר עם וו גיטרה את כל המרכיבים פרט לשוקולד ציפס.


2

כשהתערובת מעורבבת להוסיף את השוקולד ציפס ולהמשיך לערבב במיקסר.


3

התערובת רכה ולחה.


4

יוצרים עיגולים בגודל קטן עד בינוני ושמים אותם בתבנית אפיה ע"ג נייר אפייה עם רווחים. תראו בתמונה למטה .


5

אני עבדתי עם כפפות כי התערובת דביקה ולחה.


6

אופים בטורבו 160 מעלות, 9 דקות בדיוק .


7

העוגיות יוצאות רכות שטוחות וכאילו עומדות להתפרק - זה בסדר. לא לגעת בהן. לתת להן להתייצב אחרי שהתקררו לגמרי בחום החדר.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים